Var attentatet på Trump et mulig set-up?

Fakta på bordet:

  • Bare 4 av normalt 25 godt trente elitestyrker fra Secret Service var engasjert i rallyen
  • De 4 var kun med i bilkortesjen, og ikke med i selve eventet
  • Ingen kommunikasjon med Secret Service, de 4 var ikke på disse kanalene
  • Ingen droner som overvåket rallyen
  • Bare noen få politi fra distriktet var engasjert
  • Taket hvor attentatmannen lå, var uten tilsyn, merkelig siden området ikke var så stort, burde være en smal sak å sjekke alle mulige steder en skyter kunne komme til, men det ble ikke gjort
  • Når Trump ble skutt, dekket ikke Secret Service agentene han helt, som er vanlig, og som betyr at han var sårbar for flere skudd
  • Dagen etter attentatet, var hele området ryddet. Det skulle ha vært et åsted. Bekrefter alle andre fakta jeg har nevnt, at det er noe fishy som har foregått her. De som står bak, vil ikke at vi skal få vite hva som virkelig skjedde

For dere som kjenner meg, så vet dere at jeg er veldig kritisk til Trump, men jeg er også opptatt av å få vite sannheten, for det betyr alltid mere enn noe annet. Etter å ha sett på attentatforsøket flere ganger, og hørt på flere som uttaler seg, og fått kjennskap til fakta om selve rallyen, så virker det til å være et set-up muliggjort av Secret Service. Hvem som virkelig står bak, kan man bare spekulere i, men det er veldig tydelig at de ikke ønsker Trump tilbake som president.

Hvis dette var en sympati handling for å få folk til å stemme på Trump som president, da burde det ha skjedd ut i oktober, mener avtroppende brigade general Blaine D. Holt, som er en av grunnleggerne og talspersonene til den ideelle organisasjonen Restore Liberty. Siden attentatet skjedde i juli, mange måneder før selve valget, heller det mere til et set-up, mener han.

Han har jo vært i hard vind de siste årene, bl.a.:

  • Blitt spionert på
  • Kampanjen hans er infiltrert
  • Stilt for riksrett to ganger pga. 6. januar og 2020 valget
  • Og nå, attentatforsøket, trolig vil de forsøke igjen

Mannen får ikke et øyeblikks fred og lever i stor fare hver eneste dag. Jeg har vært streng mot han med tanke på hvor mye han opphøyer Israel, men har hørt at han er blitt truet. At han blir redd for å uttale seg om det han virkelig mener og står for, blir da fullt forståelig. Det er også veldig godt mulig, at de har truet familien hans. Trump er tross alt bare et menneske, som oss alle. Derfor har jeg begynt å kjenne på mere medfølelse med han og hans familie.

Jeg er veldig glad for at attentatforsøket feilet, for jeg tror Trump er viktig, ikke bare i oppvåkningsprosessen, men på grunn av det mennesket han er. Han viser en enorm styrke og mot, som er inspirerende. Vi behøver det når vi går videre i en verden som blir mer og mer tøff å være en del av, men vi må ikke glemme vår egen kraft og styrke opp i det hele.

Jeg tror Trump vil vise oss at det er folket som har kraften til å endre på de korrupte systemene. Vi må ikke legge alt opp i hendene hans, men gjøre hva vi kan for å endre til det bedre. Altså, ikke bare sette oss i sofaen og spise popcorn, men virkelig gjøre noe for oss sjøl og resten av folket.

Kilde:

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *