Fra globalisme til frihet, fra mørke til lys!

Jeg har tatt kvantesprang de siste ukene, og har oppdaga sjela mi, igjen. Har vært ganske så «lost» kan man si, ganske lenge nå, men er heldigvis ute av det verste, tror jeg iallefall. Har lært av Aaron Abke, at vi svinger fra den negative polaritet til den positive polaritet, at det er ganske vanlig å gjøre det.

Jeg legger ved en video i kommentarfeltet hvor han forteller hva dette betyr mere detaljert enn hva jeg klarer, men kort sagt betyr det at den negative polaritet alltid søker å undertrykke bevisstheten, og den positive polariteten søker å utvide bevisstheten. Disse polaritetene danser i uendelige variasjoner i hele universet i et slags kosmisk samspill av undertrykking og utvidelse, fra lys til mørke (Aaron Abke’s egne ord).

Globalisme er en av måtene vi ser undertrykking skjer, hvor disse elitene kommer sammen og bruker makt for å manipulere verden gjennom å kontrollere oss.

Her er en kommentar under videoen jeg bet meg merke i:
«One does not become enlightened by imaging figures of light, but by making the darkness conscious.»

Jeg har lagt merke til hvordan new-age-bevegelsen har formet manges måte å tenke om spiritualitet og universet på, deriblant meg sjøl, at kun ved å ha kontakt med figurer som utenomjordiske lysvesener, så blir vi opplyst. Det er absolutt ikke tilfelle, som jeg har erfart, spesielt de siste årene. Jeg har dypdykket i mitt eget og andres mørke, grått fortvilet over mine erfaringer og opplevelser rundt bl.a. satanisme, sadisme, psykopati, narsissisme, hat, grådighet, fattigdom, urettferdighet, maktmenneskers behov for makt og kontroll, ignoranse, likegyldighet, konformitet, og slaveri.

Det er altså slik det er å våkne opp, at dette er alt som er, å fortsette å være en slave i en forferdelig verden, har jeg tenkt lenge, men heldigvis så ser jeg at det ikke er slik. Jeg kom meg igjennom tunnelen, og er på et annet sted, i den positive polariteten, helt til jeg kommer tilbake til den negative igjen, men forhåpentligvis blir det ikke så ille som det har vært de siste årene.

Jeg har absolutt ikke noe lyst til å være i den negative polariteten, men, hvis jeg skal være ærlig og oppriktig med meg sjøl, så kan jeg ikke stoppe meg sjøl fra å gå tilbake til den negative, for det betyr at jeg har enda mere jeg skal se og erfare av mørket, for å kunne heale meg sjøl helt og fullt. Kanskje det ikke blir så vanskelig heller, for eliten vil jo bare bli verre og verre, og kaste alt de har mot folket i denne viktige oppvåkningen.

Jeg har så godt det har latt seg gjøre, forsøkt å være oppriktig mot meg sjøl, også i den mørke perioden. Jeg har ikke vært opptatt av å ha et publikum, eller å være en leder som skal lede andre. Allikevel ser jeg at noen har prøvd å finne svar hos meg, og ser på meg som en kraft de kan stole på når de sjøl ikke finner egen. Derfor kan jeg tenke meg at det er noen som har blitt skuffet over meg, og har forlatt meg.

Til det vil jeg si, at jeg er lei meg, hvis så er tilfelle, men vit at jeg ikke ser på meg sjøl som en som skal redde noen, eller stå i stormen for noen. Det er ikke mitt ansvar, men alles ansvar. Jeg gjør hva som er best for meg til alle tider, som jeg mener vi alle må gjøre.

Vi er alle knyttet sammen til hverandre gjennom det kollektive, men vi er også individer som lever egne liv, og vi er alle sammen kraftfulle med stor påvirkningskraft for hvordan livet utspiller seg. Hvis alle visste hvor kraftfulle vi er, som sjeler, ville globalistene dø ut.

Jeg mener det er tid for å samarbeide for at det skal skje, og slutte å være med på splittelser som de legger opp til, som f.eks. kristne mot jøder, Trump eller Biden osv. osv. Jeg må også jobbe for å tenke nøye over når jeg legger opp til splittelse, og la være å gjøre det, rett og slett.

Kilde:

Unplug From The Matrix // TWOC 001:

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *