Tildekkingen av sannheten om UFO’er, kan ikke forsvares lengre

Fikk høre jeg var paranoid i dag, fordi jeg mener vi står overfor en utslettelse av menneskeheten, at vi er på lånt tid. For de som lever i en virkelighet som ikke eksisterer per i dag, så kan ikke dette være lett å ta innover seg, men vi kan fortsatt snu dette, og mange er i gang med prosessen både individuelt og i grupper, som jeg har erfart de siste årene.

En tidligere direktør innen FN, sa følgende:

«The future of humanity has to be the free men. Sovereign people who realize that they have their own personal sovereignty, and to respect the sovereignty of the human being.»

Kan ikke motsi han på det.

I den siste uken har jeg blitt medlem av CE5, som er ei gruppe med mennesker som jobber for menneskehetens beste ved å oppnå kontakt med utenomjordiske vesener. Dessverre har de som står bak, greidd å få oss til å tro at de er farlige for oss, at vi må forsvare oss mot dem, og jeg er en av dem som lot meg lure til å tro det. Derfor har det gått såpass lang tid før jeg våget å åpne meg for dette. Jeg har alltid vært nysgjerrig, men vært litt for redd til å ta steget videre, men nå har det altså skjedd.

Jeg tror at « the cover-up» av tilstedeværelsen av UFO’er, er den aller største løgnen av de alle. De lager til og med UFO’er sjøl, og har teknologien inne. Det folk ikke vet er at UFO’er i seg sjøl, er en energi enhet som bruker «zero point energy,» som tappes fra «the zero point energy field. Nicola Tesla kalte det for «radiant energy field.» Tilgangen til dette kvantumfeltet, gir oss en ubegrensa kilde med ren og fri energi.

Steven Greer har vist meg at dette er tilfelle, at fri energi har vært tilgjengelig for oss veldig lenge, men blitt dekket over. Dette må vi ikke vite noe om, for det vil true de som tjener på at vi ikke vet. Som f.eks. hvis kostnaden for energibruk blir til null …, så ville det bety slutten på olje, gass, og kull, så vel som det sentraliserte strømnettet og det globale økonomiske systemet. Faktisk vil hele slavesystemet falle når flesteparten av folket får innblikk i og innser hva de har holdt skjult for oss, som jeg håper vil skje i nærmeste framtid.

De forsøkte å drepe Steven Greer, som de gjør med veldig mange som truer nasjonens interesser, men han greidde seg. Nå jobber han med å avdekke løgnene de har foret oss med, som er helt nødvendig hvis vi skal lykkes med å endre framtia til menneskeheten. Han har funnet en mulighet til å beskytte oppfinnere av enheter som kan gi mindre utslipp, koste mindre, i det hele tatt, gi mennesker en bedre tilværelse uten at jorda forurenses til døde. Det er en grunn til at de gikk etter Sigmund Myklebust, som hadde ideer til fri energi.

Jeg satser på at slike som han blir viktige bidragsytere til det nye samfunnet vi skal bygge oss, at han kan føle seg trygg en gang i framtia. Mange snakker om «The Golden Age,» men akkurat nå så opplever jeg at verden er et eneste kaos, og hvor står egentlig Trump? Er han en MAGA forkjemper, eller hva skjer? På RNC møtet nå nylig, ble Israel og Benjamin Netanyahu priset opp i skyene. I 2017, når han var president, og Israel med nettopp Benjamin Netanyahu kapitulerte for han, var det kun forakt han viste overfor BN. Å gå fra det til å prise Israel, den største terroriststaten av dem alle, er mildt sagt forbløffende.

Den som lever, får se hvordan det utspiller seg, men med tanke på så mye kaos som utspiller seg verden rundt, så tror jeg vi må smøre oss med tålmodighet angående «The Golden Age,» som sedvanlig. Det kommer ikke flytende på ei fjøl, ser det ut som, sagt på en litt humoristisk måte, men også litt frustrerende, da det ikke er bare bare å leve i denne tia.

Menneskeheten vil ikke forgå, men lidelsene er ikke slutt enda. Derfor ønsker jeg alle masse gode tanker når vi nå skrider framover i tilværelsen.

Kilder:

Dokumentaren «The Lost Century and How to Reclaim It»:

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *