Hvorfor kommer det på tusenvis av kinesisk militære over grensa til USA?

Hvorfor kommer det på tusenvis av kinesisk militære over grensa ved Darien Gap til Panama og videre til sentral- og Nord-Amerika?

I mange år har millioner av migranter kommet via Darien Gap fra Columbia og over til Panama, og de fortsetter å strømme på. De kaller dette for en migrasjonskrise, muligens fordi veien er farefull med vanskelig terreng om det er i regnskogen eller på fjellet. Det er slanger i jungelen, og «slanger» som raner dem eller voldtar jenter og kvinner, og mange blir skadet eller dør på veien.

Det jeg lurer på, er hvorfor det kommer så mange og hvem de er.

Migrantene blir kontrollert på grensa, men på tross av at de ikke har papirer, blir de ikke sendt tilbake til der de kom fra. Faktisk får de mat og utstyr av bl.a. FN, og får kjøre hvor de vil med busser i USA. I tillegg får de en debet kort med 400 dollar hver fjortende dag, også dette finansiert av FN, som egentlig er skattepengene betalt av befolkningen i USA. FN er altså med på å tilrettelegge for ulovlig migrasjon i stor stil.

Jeg har sett en dokumentar fra The Epoch Times, som bekrefter det jeg sier. I tillegg har jeg hørt på Ann Vandersteel og Mike Adams, som også bekrefter hva jeg sier. Det finnes også mange videoer på nettet som viser at dette virkelig foregår, hvor bussene som kjører migrantene blir filmet, at de får tildelt sted å bo, eller at de bor ute på gata.

Hvem er alle disse menneskene? Er det folk som ønsker et bedre liv, som syns det er verdt å risikere livet sitt for å komme til USA? Er det kriminelle personer som misbruker denne muligheten til å drive med menneskehandel eller andre kriminelle sysler? For meg virker det som det er en blanding av dette, men det som kanskje bekymrer meg mest, er kinesisk militære som kommer inn i USA. Hva slags motiver har de for å være der?

Det snakkes om at landet er i ferd med å ødelegges innenfra, at det kommer til å bli et terrorist angrep eller flere grunnet kriminelle migranter, og at de bare venter på klarsignal til å sette i gang. Ikke minst foregår det enormt mye menneskehandel og sextrafikk over grensa, som får lov til å skje, fordi Sheriffene og de som kontrollerer grensa, ikke kan stoppe dette med lov. Da blir de nemlig arrestert. Ja, du hørte riktig. Det samme gjelder hvis noen forsøker å deportere migrantene, da vil de også bli arrestert.

Alt tyder på at Joe Biden og hans handlere (djup staten) samarbeider med i alle fall Kina for å ta ned USA. Jeg kan jo ikke si det for sikkert at Kina vil ta ned USA, fordi det kommer kinesisk militære inn i landet, men hva annet kan det være?

Et annet viktig poeng er hva som vil skje når FN slutter å gi penger til migrantene, for jeg tror med hundre prosent sikkerhet at det vil skje, uten tvil. Djup staten vil ha bråk, konflikter, opprør, og loots, for å sette inn mere militær makt og kontrollere folket, sånn at de kan fortsette med sine planer om kontroll og overvåking, administrert av en verdensregjering. 15 minutters byene er en del av dette, og Oslo er nummer to i hvor langt de har kommet med tanke på opprettelsen av smart byer verden rundt.

Norge skal jo alltid være best i klassen, eller en av de beste, som her. Norge er med dette en av de beste til å terrorisere sin egen befolkning, en utmerkelse de ikke bør være spesielt stolte av, for dette er ren ondskap satt i system, et dystopisk scenario fra helvete.

Jeg foreslår at vi ser for oss en annen framtid, en uten kontroll og overvåking, hvor vi står fritt til å bevege oss hvor vi vil og når vi ønsker det sjøl. For å få til dette, må folk ønske frihet mer enn noe annet, mer enn trygghet, komfortable sofakroker og reality serier. Vi må skape våre egen virkelighet utenfor boksen og alle fastlåste systemer.

Power to the people!

Kilder:

Weapons of mass migration:

https://www.theepochtimes.com/epochtv/weapons-of-mass-migration-5640408?&utm_medium=FactsMatter&utm_source=Youtube&utm_campaign=CaliforniaCops&utm_content=05-08-2024

Ann Vandersteel and Operation Burning Edge – Exposing the mass migrant INVASION and TAKEOVER of America:

https://www.brighteon.com/104df40f-c607-4879-9198-aebadfa58b82

Closing the gap! Operation Burning Edge:

Om Tove

Jeg heter Tove og er ei dame som kommer fra Fræna Kommune i Møre og Romsdal. Jeg bor for tiden i Bærum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *